Werkplaats

Welkom in onze veelzijdige werkplaats, waar we klaarstaan voor allerlei services aan uw auto, camper of lichte bedrijfswagen. Dit omvat reparaties, onderhoud, schadeherstel, tuning en APK-keuringen. We hanteren fabrieksvoorschriften voor alle merken, zodat uw garantie intact blijft.

Met een ongeƫvenaarde passie voor auto's en technologie, is ons team voortdurend in de leer om de nieuwste ontwikkelingen in de autowereld te omarmen. Dankzij voortdurende scholing en ons uitgebreide netwerk binnen de autosector, staan we altijd op de voorgrond van technologische vooruitgang. Wij hanteren de meest geavanceerde technieken voor diagnose en reparatie, waarmee we de kwaliteit en precisie van een dealer kunnen evenaren, maar met de persoonlijke touch van ons deskundige team.

Neem een virtuele kijkje in onze werkplaats via Google Streetview en voor een prijsopgave kunt u uw chassisnummer, voertuigtype en kenteken doorgeven via contact.

Ingericht voor alle soorten reparaties en onderhoud

De foto's hieronder laten een aantal voorbeelden zien van de werkzaamheden die wij zoal in onze werkplaats uitvoeren en de auto's die wij tegenkomen.

ghdfuohg

Jeep

Van Jeeps gaan onze harten sneller kloppen, zoals dat bij de eigenaars van deze auto's vaak ook het geval is. Het zijn echte Amerikaanse auto's waar toch een bepaald gevoel bij komt kijken. Wij hebben een passie voor deze wagens en hebben ons gespecialiseerd in een aantal veel voorkomende handelingen. We zijn als een van de weinige autobedrijven bijvoorbeeld gespecialiseerd in cardan revisie en modificatie.
Jeeps die wij vaak in de werkplaats tegenkomen zijn onder andere de Jeep Wrangler, de Jeep Grand Cherokee en natuurlijk ook Land Rover en andere 4X4 auto's.

Chrysler & Dodge

Ondanks het ter ziele gaan van Chrysler in Europa, zijn ook de auto's van Chrysler en Dodge graag geziene gasten in ons bedrijf. Amerikaanse auto's zijn en blijven onze passie en daarom hebben we er ook veel verstand van. Onder andere de Dodge Pickup en de Chrysler Grand Voyager zien we vaak voorbij komen en dat blijft mooi.

Chrysler-Repair
c019623166546b6683a61c1dcff16007.jpg

Camperservice

Al sinds de start van ons bedrijf houden we ons bezig met campers. Tijdens de nieuwbouw in 2013 hebben we de werkplaats dan ook speciaal ingericht voor camperservice. Sinds kort bezit Rob Boerema zelf ook zo'n mooie kampeerwagen. We hebben een grote brug in de werkplaats waardoor we ook de grote campers kunnen repareren en onderhouden. Ook voor het oplossen van storingen in het woongedeelte hebben we expertise in huis. Daarnaast doen we onder andere vochtmetingen, kunnen we de koelkast vervangen, repareren we satellietontvangers en kunnen we bijvoorbeeld airco of ringverwarming installeren. Kortom: we kunnen uw camper van binnen en van buiten repareren en onderhouden.

Met veel plezier en passie werken we aan uw kostbare bezit.

Onze werkplaats op Google Streetview