1

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Bij Autobedrijf Rob Boerema staat kwaliteit centraal, en dat hoeft niet duur te zijn! Sinds onze start in 2000 hebben wij ons gepositioneerd als dé specialist voor auto's van alle merken, met een bijzondere affiniteit voor merken zoals Jeep, Chrysler en Dodge. Onze passie voor techniek en uitdagingen, zoals het oplossen van complexe storingen, drijft ons om altijd de beste service te bieden.

Ons team van deskundigen benut een uitgebreid netwerk binnen de autowereld, waardoor wij snel toegang hebben tot technische data en onderdelen. Dit, gecombineerd met onze status als officieel Bosch service partner en lid van Bovag en ATC, zorgt ervoor dat wij altijd vooroplopen in de nieuwste autotechnieken.

We zijn trots op onze moderne faciliteit aan de Rondkamp 7 in Gieten, waar we sinds 2013 gevestigd zijn. Hier benutten we de nieuwste technologieën en precisiegereedschappen om aan de hoge eisen van hedendaagse auto's te voldoen, inclusief geavanceerde computerstoringen.

Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of gewoon advies, ons team staat klaar om u met een glimlach te ontvangen en te zorgen voor een service die uw verwachtingen overtreft. Bezoek ons en ervaar zelf onze concurrerende prijzen en uitmuntende service.

Autobedrijf Rob Boerema, waar technische expertise en klantvriendelijkheid samenkomen.

Rondkamp 7

9461 VE Gieten (Drenthe)

0592-265264
0653667470
info@robboerema.nl