Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Rob Boerema, eigenaar van Autobedrijf Rob Boerema in Gieten

Oprichter en eigenaar Rob Boerema met een van zijn passies: karting.

Ik ben Rob Boerema.

Vanaf 1993 heb ik gewerkt bij Jeep en Chrysler, waar ik begon als chef werkplaats en tegelijkertijd ook receptie en magazijn deed. Ik heb daar veel ervaring opgedaan en ben enorm enthousiast geworden over Jeep, Chrysler en Dodge. Auto's die afwijken van de Europese en Japanse auto's. Auto's waar ik een bepaald gevoel bij heb.

Ik heb een passie voor auto's en techniek, een echte autoliefhebber. Hoe gek het ook klinkt: ik hou van storingen. Dat zijn de mooie uitdagingen, kijken hoe we dingen op gaan lossen. Dat maakt mijn werk voor mij leuk. Ik heb veel ervaring met Jeep, Chrysler en Dodge maar misschien nog wel meer met auto's van eigenlijk alle merken. Datzelfde geldt voor mijn personeel. Daarnaast hebben we een groot netwerk in de autowereld en kunnen we makkelijk aan technische data en onderdelen komen. Dat netwerk betekent ook dat je elkaar over en weer kunt helpen, dat vind ik fijn.

Autobedrijf Rob Boerema is in 2000 begonnen aan de Hoevenkamp in Gieten. Het bedrijf groeide direct gestaag. Daarom zijn we in januari 2013 verhuisd naar een grotere en nieuwe locatie aan de Rondkamp 7 in Gieten. 

Auto's zijn steeds meer rijdende computers. Voor ons is dat fantastisch, een uitdaging. Zo wordt reizen bovendien ook steeds prettiger en luxer.

We zijn als autobedrijf officieel Bosch service partner en aangesloten bij de Bovag. Verder zij we  lid van ATC, de Vereniging van Automobieltechnici. Zo zorgen we dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ook gaan we regelmatig op cursus en worden we ge├»nformeerd door Bovag, vakbladen, het internet en de diverse lezingen die we bezoeken. Want we moeten tegenwoordig veel meer kunnen dan vroeger. Onze monteurs moeten tegenwoordig niet alleen mechanische storingen maar ook computerstoringen kunnen verhelpen. Het beroep wordt steeds complexer, maar dat vinden wij juist mooi.
Door al die techniek is precisie steeds belangrijker. Als je bijvoorbeeld een voorruit vervangt moet een eventuele camera op de milimeter precies afgesteld worden, anders krijg je allerlei afwijkingen wat bij bijvoorbeeld Active Cruise Control gevaarlijk kan zijn. Gelukkig is precisie onze specialiteit.

We zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen in de autotechniek. Door de professionele aanpak onderhouden we ook steeds meer leaseauto's van bijna alle leasemaatschappijen. Het onderhoud wordt uiteraard volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd, met behoud van fabrieksgarantie.

Vanzelfsprekend wordt u geholpen zoals u dat mag verwachten van een modern garagebedrijf. Kom eens langs en maak kennis met ons en verbaas u over onze scherpe prijzen en onze uitstekende service. 

Met vriendelijke groet, Het team van Autobedrijf Rob Boerema

Rondkamp 7

9461 VE Gieten (Drenthe)

0592-265264
0653667470
info@robboerema.nl